Vakmanschap beheersen

Ontdek al onze vaardigheden, zoals hydrauliek, metaalconstructie, elektrische diensten, industrieel spuitwerk, 3D-tekenen, lasersnijden, CNC-buigen, pneumatiek en nauwkeurige constructieberekeningen.

Hydraulica

In het hart van onze creaties speelt hydraulica een essentiële rol en bij Creacar blinken we uit op dit gebied. Met onze uitgebreide ervaring maken we oplossingen op maat met behulp van diverse hydraulische componenten. Onze expertise zorgt voor nauwkeurige, betrouwbare en efficiënte prestaties, waardoor het succes van elk project wordt gegarandeerd.

Metaal Constructie

Metaalbewerking is waar Creacar echt in uitblinkt. Gewapend met geavanceerde machines en vakkundig personeel zijn we gespecialiseerd in metaalconstructies en werken we met materialen als ijzer, aluminium en staal.

Electronica Diensten

Onze diepgaande ervaring in electronica diensten spreekt boekdelen. Van complexe systemen tot PLC-routines en bedradingsoplossingen, elk TUV-gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid, wij zorgen voor een naadloze werking en geautomatiseerde procedures.

Industrieel Spuiten

Precisie bepaalt onze benadering van industrieel spuitwerk. In onze gecontroleerde omgeving krijgen trailers nauwgezette aandacht, van stofverwijdering tot temperatuurregeling. Elke trailer wordt onberispelijk aangebracht met de gekozen kleuren en afwerkingen.

3D Tekening

Bij Creacar vormen Autodesk Autocad en Inventor een integraal onderdeel van ons ontwerpproces. Onze uitgebreide bibliotheek met herbruikbare componenten vormt de basis van onze 3D-tekeningen. We gebruiken deze illustraties voor conceptvisualisatie en het stroomlijnen van de productie.

Lasersnijden en CNC Buigen

Als leverancier van allesomvattende oplossingen bieden we naast laser- en plasmasnijden ook nauwkeurig CNC-buigen. Ons CNC-buigwerk begint met nauwgezette 3D-tekeningen en garandeert toleranties tot op de millimeter nauwkeurig. Deze onwrikbare precisie zorgt voor de hoogste kwaliteit in elk project, waardoor ons werk zich onderscheidt.

Pneumatica

Creacar levert complete pneumatische remsysteeminstallaties, een bewijs van onze uitgebreide capaciteiten. Onze installaties voldoen aan de ISO-normen voor connectoren voor aanhangwagens, waardoor veiligheid en conformiteit gegarandeerd zijn bij elke oplossing die we bieden.

Structurele berekeningen

Het bouwen van op maat gemaakte producten vereist nauwkeurige constructieberekeningen, een service die wij consequent aanbieden. Onze berekeningen zijn gevalideerd, getest en goedgekeurd door TUV Duitsland, zodat je er zeker van kunt zijn dat elk product dat we maken niet alleen duurzaam, maar ook veilig is.

Innovatieve creatieve diensten

Werken met Creacar

Zie innovatie in actie ontdek onze creatieve constructies

Zet ons vakmanschap aan het werk voor jouw innovatieve droom!

(+32) 89 41 10 41