Heb je vragen?

Vind je antwoorden hier.

Jouw gids voor expertise. Wil je meer weten over onze innovatieve oplossingen? Blader door onze veelgestelde vragen voor direct inzicht in onze mogelijkheden, projecten en diensten.

We staan bekend om onze creatieve constructies die industrieën transformeren, en zijn gespecialiseerd in het op maat maken van oplossingen zoals mobiele LED-schermen, perswagens voor schuimtransport, zonne-energieoplossingen en andere constructies op maat om aan de unieke behoeften van klanten te voldoen.
Ons bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1929 en we zijn trots op onze duurzame kwaliteit, eigen productie en meer dan 90 jaar ervaring.

Creacar bestaat al sinds 1929. Ons bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als ‘Gebroeders Jans’, dat houten wielen en kasten maakte, en is in de loop der jaren geëvolueerd tot Creacar, dat zich richt op gespecialiseerde transportvoertuigen en andere constructies.

Creacar is strategisch gelegen in Hoeselt, een toplocatie in het hart van een levendige economische regio. Creacar ligt midden in de driehoek Hasselt, Maastricht en Luik en profiteert ervan dat het slechts ongeveer 50 kilometer van Aken ligt. Deze centrale ligging in de Euregio geeft Creacar een uniek voordeel.

Creacar biedt een verscheidenheid aan innovatieve producten en diensten, gespecialiseerd in metalen, hydraulische en elektrische oplossingen. Ons assortiment omvat:

Perswagens: Dit zijn gespecialiseerde voertuigen voor schuimtransport die tot meer dan drie keer de normale laadcapaciteit kunnen dragen. Ze zijn op maat gemaakt om de efficiëntie en het ruimtegebruik te maximaliseren.

Mobiele LED schermen: We staan bekend om onze mobiele LED schermen die gemakkelijk te vervoeren en op te zetten zijn, verkrijgbaar in verschillende maten van 6m² tot 144m². Deze schermen kunnen worden gebruikt voor een reeks evenementen en zijn ontworpen voor eenvoudige bediening en duurzaamheid.

Zonneconstructies: We bieden oplossingen op zonne-energie die verplaatsbaar zijn en geschikt voor plaatsen waar ecologische alternatieven niet beschikbaar zijn of slechts tijdelijk nodig zijn. Hieronder vallen zonnetrailers en containers die zijn uitgerust met zonnepanelen voor de productie, opslag en distributie van groene energie.

Constructies voor kermissen en markten: We kunnen aangepaste foodtrucks, caravans, kermisspellen, arcades en nog veel meer bouwen, waarbij we onze ervaring en innovatie inzetten om unieke constructies te maken voor verschillende kermis- en marktbehoeften.

Andere innovatieve constructies: We leveren ook maatwerk met unieke en volledig op maat gemaakte producten, waarmee we innovatieve ideeën of eenmalige projectwensen werkelijkheid laten worden.

Ons creatieve proces houdt in dat we met klanten samenwerken om oplossingen op maat te maken, van de ideefase tot de productie, waarbij we ervoor zorgen dat klanten bij elke stap betrokken zijn en levenslange ondersteuning bieden voor de producten.

Evenementenindustrie: Mobiele LED schermen worden veel gebruikt voor concerten, festivals, bedrijfsevenementen en sportevenementen. Deze schermen bieden hoogwaardige, grootschalige visuele displays die nodig zijn voor live optredens en betrokkenheid van het publiek.

Duurzame energiesector: De zonne-energieconstructies van Creacar, zoals zonnetrailers en -containers, zijn perfect voor het leveren van groene energieoplossingen op evenementen, afgelegen locaties of tijdens noodsituaties waar permanente installaties niet haalbaar zijn.

Transport en logistiek: Persvrachtwagens ontworpen door Creacar zijn gespecialiseerd in efficiënt transport, met name in sectoren waar volumineuze materialen moeten worden verplaatst, zoals schuimrubber, vanwege hun grotere laadcapaciteit.

Voeding en horeca: Aangepaste voedseltrucks en marktoplossingen dienen de horeca door het leveren van mobiele verkoopoplossingen voor eten en drinken, die essentieel zijn voor beurzen, markten en de streetfood cultuur.

Bouwsector: De zonnetrailers en -containers kunnen ook worden gebruikt op bouwterreinen, als draagbare en milieuvriendelijke energiebron voor gereedschap en apparatuur in gebieden zonder toegang tot het elektriciteitsnet.

Marketing en reclame: De LED-schermen en aangepaste voertuigen van Creacar kunnen worden gebruikt voor buitenreclame, zodat bedrijven hun merken en promoties gemakkelijk op verschillende locaties kunnen laten zien.

Amusement en vrije tijd: Kermis- en marktconstructies bieden aanpasbare oplossingen voor vrijetijds- en entertainmentbedrijven die mobiele opstellingen nodig hebben, zoals spelstands, arcades of tentoonstellingsstands.

Civiele en openbare diensten: Voor gemeenten en openbare diensten kunnen mobiele LED-schermen en zonne-energieoplossingen worden gebruikt voor openbare aankondigingen, informatieverspreiding tijdens evenementen en als onderdeel van de infrastructuur voor noodhulp.

Door oplossingen op maat te leveren, stelt Creacar deze industrieën in staat om unieke uitdagingen op te lossen, of ze nu te maken hebben met zichtbaarheid, energie-efficiëntie, transport of operationele flexibiliteit. Hun vermogen om producten op maat te maken betekent dat vrijwel elke industrie met specifieke eisen voor mobiele en innovatieve constructies kan profiteren van hun expertise.

Je kunt ons bereiken voor vragen door contact met ons op te nemen op telefoonnummer (+32) 89 41 10 41. We bieden ook de mogelijkheid om direct online informatie in te winnen via onze contactpagina.

Ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn en goed worden ondersteund is voor ons bij Creacar een topprioriteit. Bij levering van je op maat gemaakte oplossingen zorgen we ervoor dat je uitgebreide zorg en instructies krijgt om een naadloze werking te garanderen. We zetten ons in voor voortdurende ondersteuning en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent over hoe je contact met ons kunt opnemen als er problemen optreden, zodat je verzekerd bent van betrouwbare en voortdurende ondersteuning voor je innovatieve producten.

De LED schermen en trailers van Creacar bieden verschillende voordelen, waaronder:

Mobiliteit: Ze kunnen gemakkelijk naar verschillende locaties worden vervoerd, wat flexibiliteit biedt voor evenementen of reclamecampagnes.

Opzetgemak: Onze schermen zijn ontworpen voor snelle montage en kunnen in korte tijd operationeel zijn, wat cruciaal is voor tijdgevoelige evenementen.

Aanpassing: We bieden oplossingen op maat die voldoen aan specifieke behoeften van klanten, of het nu gaat om grootte, resolutie of extra functies.

Duurzaamheid: Onze aanhangwagens zijn gebouwd om verschillende weersomstandigheden te weerstaan, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik.

Goed zichtbaar: LED-schermen bieden heldere, duidelijke displays die zelfs bij daglicht de aandacht trekken en de betrokkenheid van het publiek vergroten.

Ja, onze producten staan bekend om hun hoge mate van maatwerk. We spelen in op specifieke behoeften en voorkeuren van klanten, waardoor we oplossingen op maat kunnen bieden in termen van grootte, functies en ontwerp voor verschillende toepassingen en industrieën. Of het nu gaat om mobiele LED-schermen, perswagens of onze andere innovatieve constructies, we kunnen onze constructies aanpassen en personaliseren om aan de unieke eisen van onze klanten te voldoen.
Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie of om specifieke aanpassingsopties te bespreken.

De typische doorlooptijd voor het bestellen en ontvangen van producten van Creacar hangt af van verschillende factoren, waaronder het niveau van maatwerk van het product, het huidige productieschema en de specifieke vereisten van de bestelling. Voor de meest nauwkeurige en actuele informatie over levertijden kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, Creacar biedt onderhouds- en reparatiediensten voor haar producten. We doen er alles aan om de levensduur en prestaties van hun constructies te garanderen, wat meestal ook ondersteuning na verkoop inhoudt, zoals onderhoud en reparaties. Voor specifieke serviceaanbiedingen, garantiegegevens of om onderhoud of reparatie in te plannen, kun je het beste contact met ons opnemen.

Creacar biedt doorgaans volledige ondersteuning bij de installatie en instelling van onze producten om ervoor te zorgen dat ze correct en veilig worden geïnstalleerd en dat je ze vanaf het begin volledig kunt gebruiken. Deze ondersteuning omvat hands-on hulp van ons team, dat ervoor zorgt dat elk product operationeel is en voldoet aan de hoge normen die wij stellen.

Bij Creacar is contact opnemen eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of via het online aanvraagformulier op onze contactpagina. We nodigen je uit om ons te bellen wanneer het jou uitkomt, mochten we niet beschikbaar zijn, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

De kosten van Creacar producten variëren op basis van factoren zoals maatwerk, grootte en specifieke gevraagde functies. Voor een nauwkeurige prijsopgave kun je het beste direct contact met ons opnemen om je specifieke wensen te bespreken en een gedetailleerde offerte te krijgen. We kunnen je een prijs geven die overeenkomt met jouw specifieke eisen voor onze innovatieve producten.

Laten we samen iets buitengewoons creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in realiteit

(+32) 89 41 10 41