Onze recordbrekende zonne-energieconstructie voor Bolt Energy bezoekt Technopolis

In een tijdperk waarin groene energie niet alleen een voorkeur is, maar een noodzaak, zijn we er bij Creacar trots op dat we voorop lopen op het gebied van duurzame innovatie. Onze onderneming, in samenwerking met Bolt, heeft een nieuwe standaard gezet in duurzame energieoplossingen.

Betrokkenheid tonen door onze recordbrekende bouw.

Dit project laat zien hoe Bolt zich inzet voor de ontwikkeling van groene technologie door middel van onze recordbrekende zonne-energieconstructie.
Bolts nieuwste onderneming brengt hen naar Technopolis in Mechelen. Technopolis, bekend om hun toewijding aan ecologie en duurzame ontwikkeling, is de perfecte locatie. Hun streven naar een CO2-neutrale voetafdruk sluit naadloos aan bij de visie van Bolt en Creacar.

Door plaats te bieden aan onze baanbrekende zonne-energieconstructie laat Technopolis zien dat ze innovatieve, milieuvriendelijke initiatieven steunen.

a child enjoying herself at Technopolis learning about solar energy
light bulb and solar energy panel

Een symbool van hernieuwbare energie

Bolt, een leider in groene energieoplossingen, is altijd gedreven geweest door een missie om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. brandstoffen en een lagere koolstofuitstoot. Hun beslissing om met Creacar samen te werken voor dit zonneproject weerspiegelt deze overtuiging. De installatie bij Technopolis is meer dan alleen een zonnepaneel; het is een symbool van het potentieel van hernieuwbare energie in stedelijke omgevingen.

Onze zonne-installatie, ontworpen met geavanceerde technologie, beslaat een aanzienlijke oppervlakte en kan grote hoeveelheden schone energie opwekken. Het unieke, mobiele ontwerp is flexibel inzetbaar en laat de toepassing van zonne-energieoplossingen in verschillende omgevingen zien. Dit project laat de toekomst van CO2-voetafdrukken zien en sluit aan bij de verschuiving naar 100% hernieuwbare elektriciteit over de hele wereld.

De keuze voor Technopolis als locatie voor deze baanbrekende zonne-installatie is strategisch. Als centrum van technologie en innovatie is Technopolis een ideale etalage voor de mogelijkheden van moderne zonnetechnologie. Hun streven naar een CO2-neutrale toekomst en focus op duurzaamheid in hun activiteiten sluiten goed aan bij de missies van zowel Bolt als Creacar.

Our record breaking mobile solar panel construction symbolized in the green canape of trees

Een toonbeeld van expertise in zonnetechnologie

Bij Creacar zijn we trots op onze rol in dit project. Het laat niet alleen onze expertise in zonnetechnologie zien, maar onderstreept ook onze toewijding aan duurzame energieoplossingen. Dit project is een belangrijke mijlpaal in onze reis om de wereldwijde energietransitie te ondersteunen en te versnellen.

Voor de toekomst blijven we ons inzetten om ons leiderschap in de zonne-energiesector te behouden en geavanceerde, efficiënte en duurzame zonne-energiesystemen te blijven ontwikkelen. Samenwerkingen zoals deze met Bolt zijn de sleutel tot een duurzamere toekomst voor iedereen.

Conclusie

Dit bezoek aan Technopolis is een teken van hoop en een voorbeeld van wat haalbaar is als innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. We zijn enthousiast over de toekomst en blijven toegewijd aan het leveren van groene energieoplossingen die onze planeet ten goede komen.

Ga voor meer informatie over Technopolis en hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid naar De officiële website van Technopolis.

Working on a unique creative construction

Laten we samen buitengewone Zonneconstructies maken!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Ander nieuws

Ontdek meer creatieve verhalen

Ontdek meer nieuws, aankomende tentoonstellingen en inzichten.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van alle Creacar-ontwikkelingen

Innovatie in actie Ontdek onze creatieve constructies