Innovatieve kermis/markt trailer en wagen constructies

Onze blijvende nalatenschap: het maken van foodtrucks, caravans en lunaparken van kermisevenementen. We combineren innovatie met eenvoud en duurzaamheid en streven naar perfectie in elk ontwerp.

Op maat gemaakte trailers en wagens

Constructie van unieke kermis en markt ervaringen

In het verleden werden kermisaanhangwagens gemaakt door gespecialiseerde ambachtslieden, waardoor kostenramingen en klantspecificaties een uitdaging vormden. Bij Creacar vertaalt onze schat aan ervaring zich in gedetailleerde 3D-ontwerpen, zodat klanten een visueel voorproefje krijgen nog voordat de productie begint.

Op basis van onze uiteenlopende expertise in verschillende sectoren brengen we innovatieve oplossingen voor elk project, waarbij we zorgen voor ongeëvenaarde precisie en klanttevredenheid.

3D design of a fairground foodtruck

Ontdek onze innovatieve trailer- en wagen-oplossingen

Aanhangwagen kermis

We zijn uitgerust voor alles wat een kermiswagen of -trailer nodig heeft, van uitschuifbare kooien tot hydraulische fronten. Jouw noden liggen binnen onze mogelijkheden.

Foodtruck

Ontsnap aan het alledaagse met een foodtruck op maat van jouw dromen. Aangepaste integratie van speciale ovens, ijsmachines, koelkasten en meer. Geniet van ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit,

Markttrailer

Afgestemd op jouw behoeften voor duurzame kwaliteit. Profiteer van de voordelen van een op maat gemaakt ontwerp, dat een lange levensduur en perfecte functionaliteit garandeert en op de lange termijn aan je unieke eisen voldoet.

Unieke ervaringen creëren

Onze kermis en markt aanhangwagens en wagens

Je eigen kermis- of marktconstructie op maat?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van jouw unieke constructie. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Ontvang je op maat constructie

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Laten we samen een buitengewone constructie maken!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41