Foodtruck

Mobiele eetervaringen creëren

Creacar staat aan de top van de creatieve foodtruckrevolutie en maakt op maat gemaakte foodtrailers die opvallen in het drukke foodtruckcircuit.

We zijn gespecialiseerd in het maken van unieke, duurzame trailers die ontworpen zijn om de aandacht te trekken en de uitdagingen van de mobiele catering te doorstaan.

Innovatieve foodtrucks

De gewone foodtrailer werkt met een generator die elektriciteit levert. Bij Creacar hebben we ervaring met het werken met zonnepanelen en batterijsystemen. Zo is je foodtruck niet alleen ecologisch, maar ook geluidsarm.

Een van onze klanten vroeg of het mogelijk was om een speciale pizzaoven in de trailer te plaatsen. En natuurlijk deden we dat!

A creative food truck trailer with a fully functional pizza oven inside(!)

FEATuRES

Foodtruck

Jouw eetervaring op maat

Opties

Foodtruck

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Je eigen Creacar mobiele eetervaring?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je foodtrailer. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Verzamel je foodtrailer

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Onze andere kermis- en marktconstructies