Aanhangwagen kermis

Innovatief vakmanschap

Creacar brengt een revolutie teweeg in de productie van kermistrailers met geavanceerde 3D-visualisatie, waardoor je ontwerpen op maat vooraf kunt bekijken. Deze moderne benadering vergroot de duidelijkheid voor zowel jou als ons team en markeert een verschuiving van traditioneel vakmanschap naar innovatieve technologie.

Vintage fairground trailer Fire ball at a flemish fair

Geschiedenis verrijkt

Creacar heeft een zeer rijke geschiedenis in het maken van kermisaanhangers. Vroeger werden kermiswagens gebouwd door ambachtslieden die hun ervaring gebruikten om problemen op te lossen die ze tijdens de bouw tegenkwamen. Hierdoor was het moeilijk om van tevoren een prijs te voorspellen en precies te bouwen wat de klant wilde.

Kermisrevolutie

Deze manier van werken biedt veel voordelen. Dingen die normaal gesproken niet zouden zijn opgevallen, worden nu zichtbaar. En ook voor het productieteam is het duidelijker hoe de trailer gemaakt moet worden.

We zijn ervan overtuigd dat deze manier van werken de revolutie is in de sector van het maken van kermisaanhangers. Het aantal vakmensen neemt elk jaar af en daarom blijven we investeren in technologieën om kermistrailers te maken.

FEATuRES

Aanhangwagen kermis

Maak je kermiservaring op maat

Opties

Aanhangwagen kermis

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Je eigen Creacar Kermiswagen?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Na het bevestigen van de offerte beginnen we met het maken van je kermisaanhangwagen. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Haal je kermiswagen op

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Onze andere kermis- en marktconstructies