Opwekkende verandering voor een duurzame toekomst

Onze zonne-energieoplossingen combineren de expertise van onze bestaande producten. Met behulp van een roterende hydraulische mast volgen de panelen de zon, waardoor de efficiëntie met 45% toeneemt vergeleken met vaste opstellingen. Ze zijn ideaal voor locaties waar geen milieuvriendelijke opties zijn en springen ook in het oog bij evenementen.

Kies voor Groene energieproductie

Creacar's zonne-innovaties

In onze wereld vol klimaatproblemen moeten openbare instellingen, evenementen en industrieën het voortouw nemen. Een verschuiving van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie is van vitaal belang. Hoge brandstofkosten maken groene energie niet alleen ecologisch maar ook economisch slim.

Om afgelegen of tijdelijke behoeften aan te pakken, zijn er onze zonnetrailer en -container. Ze implementeren snel zonne-installaties en leveren groene energieproductie, -opslag en -distributie waar dat nodig is.

Baanbrekende zonneconstructies

Zonnecontainer 45ft

De showstopper: Perfect voor evenementen of grote locaties. Met 37,5 kWp zonnepanelen.

Trailer voor zonne-energie

Zonne-energie onderweg met onze mobiele aanhanger van 3,5 ton. Met 6 kWp zonnepanelen zorgt de zonnecontainer voor 100% groene energie, waar en wanneer dan ook.

Zonnecontainer 20ft

Compacte en veelzijdige containeroplossing: Perfect voor bouwplaatsen, evenementen of beperkte ruimtes. Met 12 kWp zonnepanelen.

Zonneconstructies

Onze zonnecontainers en aanhangwagens

Standaard goedkeuringen

De mobiele zonne-installaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Je eigen groene energie?

Fase 01

Beschrijf je wensen voor zonne-energie

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je zonneconstructie. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je zonneconstructie ophalen

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Laten we samen een buitengewone zonneconstructie bouwen!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41