Aanhangwagen met dubbel dek

Ervaar de toekomst van transport

Dit milieuvriendelijke wonder der techniek overtreft de industrienormen en herdefinieert efficiëntie met zijn unieke tussenvloer die tot 9 blokken kan opslaan.

the future of foam transport is a press lorry

Onthul de kracht van innovatie.

Dit wonder van techniek verdrievoudigt niet alleen je laadcapaciteit, maar doet dat ook nog eens met een opmerkelijke mix van kosteneffectiviteit en ecologisch bewustzijn. De Press Lorry is zorgvuldig gemaakt met twee dynamische fasen voor superieure blokcompressie, gekoppeld aan gebruikersgerichte functies voor een naadloze ervaring.

De belangrijkste kenmerken zijn een drievoudige en flexibele transportcapaciteit, hydraulische transportbanden voor het transporteren van blokken, een gebruiksvriendelijk ontwerp zonder sensoren of elektronica, een lichtgewicht constructie en draadloze afstandsbediening met handmatige interventie voor back-up. Met gemakkelijk toegankelijke hydraulische componenten aan de buitenkant combineert onze perswagen efficiëntie met verantwoordelijkheid voor het milieu.

Twee fasen van geavanceerde technologie

In de eerste transformatiefase gaat de tussenvloer van de vrachtwagen omhoog, op één lijn met het dak. In dit mechanisme passen 4 schuimblokken van 1,2 meter, die vervolgens door een robuust hydraulisch systeem worden samengeperst tot een indrukwekkende 80%. Terwijl de vloer en de onderdelen terugkeren naar hun oorspronkelijke posities, ben je getuige van efficiëntie in beweging.

De tweede fase introduceert een autonome dakverhoging, waardoor ruimte ontstaat voor 3 extra schuimblokken. Na een soortgelijke hydraulische compressie keert het dak terug naar de standaard rijpositie, waarbij opnieuw een efficiënte blokcompressie wordt bereikt.

FEATuRES

Dubbeldeks aanhangwagen Pers vrachtwagen

Maak je vrachtwagen op maat

Opties

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“Creacar biedt innovatie, flexibiliteit en samenwerking. Ze doen wat ze beloven.”

Ronald de Zwart, De Zwart vervoers Consultancy, Nederland

A press lorry of de Zwart being loaded

Je eigen Creacar Perswagen?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Haal je perswagen op

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Onze andere Pers vrachtwagen constructies