Driedubbele dekaanhangwagen

Schuimtransport innovatie

Het toppunt van innovatie op het gebied van kosteneffectief schuimtransport. Dit geavanceerde model kan tot 3 niveaus gecomprimeerd schuim verwerken, een bewijs van ons streven naar efficiëntie en duurzaamheid.

the future of foam transport is a press lorry

Schuimtransport op hoger niveau

Onze revolutionaire perswagen, ontworpen met twee tussenvloeren om drie stapels schuimblokken veilig vast te houden en samen te drukken.

De kenmerken van deze uitzonderlijke vrachtwagen zijn onder andere de ongeëvenaarde drievoudige en aanpasbare transportcapaciteit, hydraulische transportbanden op maat voor bloktransport.

Ons streven naar een lichtgewicht constructie en de mogelijkheid om handmatig in te grijpen via draadloze afstandsbediening zorgt niet alleen voor gebruiksgemak, maar ook voor betrouwbaarheid. De externe hydraulische componenten zijn ontworpen voor eenvoudige toegang, om efficiëntie te combineren met aandacht voor het milieu in elk aspect van onze transportoplossingen.

Drie fasen van geavanceerde technologie

De eerste fase laat het opmerkelijke vermogen van de vrachtwagen zien om beide tussenvloeren samen met het dak omhoog te brengen, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor drie schuimblokken van 1,2 meter die onder de onderste tussenvloer worden geplaatst. Na hydraulische compressie nemen alle elementen hun oorspronkelijke posities weer in, waardoor de onderste tussenvloer op zijn plaats wordt vastgezet en de blokken voor 80% worden samengedrukt.

De tweede fase demonstreert de veelzijdigheid van onze vrachtwagen, want de bovenste tussenvloer stijgt in harmonie met het dak en maakt de weg vrij voor drie extra schuimblokken van 1,2 meter boven de onderste vloer. Na nog een ronde van hydraulische compressie vergrendelt het systeem de bovenste tussenverdieping, wat de efficiëntie van de eerste fase weerspiegelt.

In de laatste fase, waarin het dak helemaal omhoog komt, zijn drie extra schuimblokken van 1,2 meter nodig. Na de laatste compressie daalt het dak soepel en neemt het zijn standaard rijformatie weer aan.

FEATuRES

3 Dubbeldeks perswagen

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“Creacar biedt innovatie, flexibiliteit en samenwerking. Ze doen wat ze beloven.”

Ronald de Zwart, De Zwart vervoers Consultancy, Nederland

A press lorry of de Zwart being loaded

Je eigen Creacar Perswagen?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Haal je perswagen op

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Onze andere Pers vrachtwagen constructies