Perscontainer

Schuimtransport opnieuw uitgevonden

Ontdek onze Press Container, een innovatieve sprong voorwaarts met een enkele tussenvloer voor het optimaliseren van twee stapels schuimblokken voor een verdrievoudigde capaciteit. Gemaakt voor zowel efficiëntie als milieubewust transport, is het een ideale oplossing voor wereldwijde schuimverzending.

Foam press container in open position, open before adding and compressing the foam blocks | blue container

Onthul de kracht van innovatie.

Deze Press Container is een transformatieve benadering van transport, met de nadruk op capaciteitsflexibiliteit, hydraulisch transport voor blokverplaatsing en een ontwerp waarbij de gebruiker centraal staat en zonder onnodige complexiteit.

De lichtgewicht maar robuuste constructie, samen met een draadloze afstandsbediening voor handmatig toezicht, stelt een nieuwe norm in transporttechnologie.

2 Fasen van geavanceerde technologie

In eerste instantie gaat de tussenvloer omhoog, waardoor het dak omhoog gaat om plaats te bieden aan vijf schuimblokken van 1,2 meter. Na hydraulische compressie worden de elementen opnieuw uitgelijnd naar hun standaardconfiguraties, waarbij de tussenvloer wordt vastgezet en de blokken nauwkeurig worden samengedrukt.

De tweede bedieningsfase zorgt ervoor dat het dak autonoom omhoog komt, waardoor er ruimte ontstaat voor nog eens 4 schuimblokken. Na de hydraulische compressie zorgt het systeem ervoor dat de blokken efficiënt worden samengeperst terwijl het dak soepel terug op zijn plaats zakt.

FEATuRES

Perscontainer

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“Creacar biedt innovatie, flexibiliteit en samenwerking. Ze doen wat ze beloven.”

Ronald de Zwart, De Zwart vervoers Consultancy, Nederland

A press lorry of de Zwart being loaded

Je eigen Creacar Perscontainer?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je perscontainer ophalen

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Onze andere Pers vrachtwagen constructies