Eenvoudig te gebruiken duurzame mobiele LED schermconstructie

De mobiele schermen van Creacar hebben een eenvoudig ontwerp dat eenvoudig te bedienen is in slechts 30 minuten.
  • Ingebouwde voedingseenheid.
  • Het scherm kan 360° draaien
  • Gegarandeerd waterpas en stabiel
  • Vanaf nul opgebouwd.

Uitvinder van het mobiele led-scherm

Oneindige mogelijkheden: Mobiel LED-scherm grenzen verleggen

Sinds we in 1996 als pionier begonnen met mobiele LED-schermen, hebben we er meer dan 200 gemaakt voor evenementen over de hele wereld, variërend van 6m² tot 144m² in trailers, vrachtwagens of containers.

Voortdurend leren en baanbrekende technologie zijn onze drijfveren, met recordprestaties als resultaat. Wij bouwen de grootste mobiele LED schermen.

Door nauw samen te werken met klanten overtreffen we consequent de verwachtingen.

The ultra wide mobile LED screen by Creacar in use at the Tour de France. Showing Video image of the race while the racers ride by.

Veelzijdige mobiele LED-schermconstructies

Open Led aanhanger

De open LED trailers zijn perfect voor evenementen, bieden vrij zicht en besparen gewicht, waardoor meer schermtegels mogelijk zijn.

Gesloten Led-aanhangwagen

Gesloten LED aanhangers: Snelle installatie, ultieme bescherming en veilige controlekamer voor operators.

Halfopen/gesloten Led-aanhangwagen

Voor grotere mobiele schermen, in zowel open als gesloten configuraties, bieden we opleggeropties.

Open/gesloten Led-truck

Eindeloze opties met op maat gemaakte trucks. Jij kiest de truck en bepaalt hoe je scherm integreert.

Vast Led-scherm

Vaste schermen zijn onder te verdelen in drie types: staand, hangend of aan de muur, die elk veelzijdige mogelijkheden bieden voor het plaatsen en aanpassen van het scherm.

Led container

Een container biedt een combinatie van de voordelen van een open en gesloten oplegger, terwijl hij ±1 m lager staat. Biedt een snelle scherminstelling en uitstekende schermbescherming.

Innovatieve constructies

Onze mobiele LED-schermconstructies

Standaard goedkeuringen

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

De mobiele scherminstallaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Speciale goedkeuring voor de elektrische apparatuur, waaronder het scherm, de generator of andere apparaten, kan op verzoek worden verkregen.

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“We kiezen al heel lang voor Creacar. Ze staan voor hoogwaardige bouw en goede betrouwbare relaties.”

Johan Ardmuir, Mediatec Solutions, Zweden

Mobile led screen truck built by Creacar Belgium for Mediatec Sweden

Je eigen Creacar mobiele LED-scherm?

Fase 01

Beschrijf je droomscherm

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de aanbieding hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je mobiele scherm. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang van je scherm.

Fase 04

Je mobiele LED-scherm oppikken

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Laten we samen een buitengewoon mobiel LED-scherm bouwen!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41