Zonnecontainer 20ft

Mobiele groene energie

Vergroot je energiecapaciteit met onze compacte en krachtige 20ft zonne-energiecontainer.

Ontworpen om sterk en mobiel te zijn en biedt 140 kWh per dag, dankzij het zonnepaneel van 60 m² en de batterijopslag van 50 kWh.

Snel inzetbare energieoplossing die binnen enkele minuten begint te voorzien in je behoeften door zonne-energie om te zetten voor een eindeloze voorraad schone energie.

2 Creacar 20ft mobile solar panel containers on the back of a lorry - opened for power collection

Compacte krachtpatser

Onze 20ft Solar Energy Container is een bewijs van geavanceerde zonnetechnologie en energieonafhankelijkheid, stapelbaar met andere containers voor ruimtelijke efficiëntie.

Groen, sterk en efficiënt

Gebouwd met het oog op veerkracht, bestand tegen harde wind en beschermt automatisch zijn zonnepanelen. Met smart tracking voor 45% meer energie dan statische systemen is de efficiëntie ongeëvenaard.

FEATuRES

Zonnecontainer 20ft

Standaard goedkeuringen

De mobiele zonne-installaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Pas je zonneoplossing aan

Opties

Zonnecontainer 20ft

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Je eigen Creacar zonne constructie?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je zonnecontainer. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je zonnecontainer ophalen

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41