Zonnecontainer 45ft

Duurzame energie op locatie

Ontdek innovatie op het gebied van duurzame energie met onze 45ft Solar Energy Container, een mobiele energiecentrale die is ontworpen om duurzame energie te brengen waar dat nodig is.

Met zijn transporteerbare gemak en milieuefficiëntie staat deze vooraan in de oplossingen voor hernieuwbare energie.

Our lobile solar panel 45ft container opened up showcasing an impressive big solar panel collection.

Mobiele energie in een container

Breng stroom naar elke locatie met onze zonne-energiecontainer. Een transporteerbare, snel inzetbare bron van groene energie, ondergebracht in een container van standaardformaat voor wereldwijde mobiliteit.

Deze container staat op hydraulische poten zodat hij gemakkelijk van de aanhangwagen kan worden getild en is klaar voor gebruik zonder externe hulpmiddelen. De montage is moeiteloos: één persoon heeft het in minder dan een half uur voor elkaar, omdat de zonnepanelen omhoog komen en zich automatisch aanpassen om de energie van de zon te verzamelen.

Robuuste en efficiënte groene energie

Sterk gebouwd en bestand tegen harde wind, waardoor de zonnepanelen automatisch worden beschermd. Met 170 m² panelen die tot 37,44 kW piekvermogen genereren en slimme tracking voor 45% meer energie dan statische systemen, is de efficiëntie ongeëvenaard.

De energie wordt opgeslagen in een accupakket (tot 200 kWh), wat zorgt voor een consistente stroomvoorziening. Uitgangsconfiguraties zijn beschikbaar in enkelfasig of driefasig, met een vermogen van 55 kW dat ook uitbreidbaar is.

Als het donker wordt, blijven de geïntegreerde accu en generator naadloos stroom leveren.

FEATuRES

Zonnecontainer 45ft

Standaard goedkeuringen

De mobiele zonne-installaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Pas je zonneoplossing aan

Opties

Zonnecontainer 45ft

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Je eigen Creacar zonne constructie?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je zonnecontainer. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je zonnecontainer ophalen

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41