Trailer voor zonne-energie

Mobiele kracht op zonne-energie

Maak onderweg gebruik van de kracht van de zon met onze zonne-energieaanhangwagen, een baken van duurzame mobiliteit.

Ontworpen voor snel transport en milieuvriendelijkheid, is het een uitblinker in innovaties op het gebied van hernieuwbare energie.

green mobile solar panel trailer by creacar for pxl Hasselt

Toonaangevend in zonne-energie

Maak kennis met onze zonne-energie-aanhangwagen, jouw mobiele oplossing voor groene energiebehoeften. Met een eenvoudige installatie, geavanceerde zonregistratie en een breed scala aan gebruiksmogelijkheden geeft hij een nieuwe definitie aan stroom onderweg.

Eén persoon kan de trailer in 10(!) minuten uitzetten, dankzij de telescopische mast die de zonnepanelen omhoog brengt voor optimale ruimte en belichting. Het intelligente volgsysteem zorgt voor maximale zonne-efficiëntie, met een back-up generator voor continue stroom.

Of het nu gaat om grootschalige evenementen, afgelegen buitenactiviteiten of kritieke noodscenario’s, deze trailer levert betrouwbare, niet aan het net gekoppelde energie.

Naadloze omzetting van zonne-energie naar opslag

Het systeem zet zonlicht om in elektrische energie, laadt een accubank op en gebruikt slimme tracking om de zonnewinst te maximaliseren. Een reservegenerator biedt energiezekerheid, waarbij overtollige energie wordt opgeslagen voor later gebruik.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk, waarbij alle componenten, inclusief een omvormer van een topmerk, veilig zijn ondergebracht en de energiedistributie en generatorbesturing beheren voor de veiligheid.

8 kWp Zonnepanelen van 36 m².

FEATuRES

Trailer voor zonne-energie

Standaard goedkeuringen

De mobiele zonne-installaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Pas je zonneoplossing aan

Opties

Zonnecontainer 45ft

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Je eigen Creacar zonne constructie?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je zonnetrailer. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je zonnetrailer ophalen

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41