Mobiele LED schermcontainer

Moeiteloos en beschermd gebruik van LED-schermen

Ontdek de LED schermcontainer, een harmonieuze mix van open en gesloten LED oplegger. Lager dan een traditionele gesloten oplegger en gestroomlijnd opstellen van het scherm. Met versterkte veiligheid van het scherm tijdens transport en evenementen, terwijl een controlekamer wordt vergemakkelijkt.

Vervoer meerdere eenheden samen met een vrachtwagen-aanhanger voor ongeëvenaarde efficiëntie.

Mobile LED screen container with the screen unfolded, ready for operation

Strategische en aanpasbare LED-schermconstructie

Onze LED container is een strategische aanwinst die het beste van twee werelden combineert met zijn snelle installatie en robuuste bescherming. Het lagere profiel is ideaal om zichtlijnen te behouden en verstoring van evenementen tot een minimum te beperken.

Elke LED container die we maken is een product van rigoureuze engineering, gebouwd om weerstand te bieden en stabiliteit te bieden tegen winden tot 7 Beaufort. Ze kunnen schermen tot 100 m² herbergen, aanpasbaar aan verschillende weergavebehoeften.

Aanpassing in de kern

De echte waarde ligt in de mogelijkheden op maat: serviceplatforms, generatoren, windmeters en meer kunnen worden geïntegreerd om aan je specificaties te voldoen.

Met de LED schermcontainer zal de schermopstelling van je evenement niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Kies voor de innovatieve en veelzijdige oplossing die onze LED schermcontainer is.

FEATuRES

LED-scherm Container

Standaard goedkeuringen

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

De mobiele scherminstallaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Speciale goedkeuring voor de elektrische apparatuur, waaronder het scherm, de generator of andere apparaten, kan op verzoek worden verkregen.

Maak je container op maat

Opties

LED Container

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Uitmuntend

We kozen voor Jans Creacar omdat ze de absolute top zijn in wat ze doen. Voor dit project leverden ze een uitstekende service en productie van de hoogste kwaliteit..”

Max Verbruggen, HD Ledschine, Denderleeuw

2 open mobile LED screen trailers of HD Ledshine - manufactured by Creacar

Je eigen Creacar LED container?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je mobiele LED-scherm oppikken

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41