Gesloten aanhanger met LED-scherm

Geavanceerde mobiele schermoplossingen

Ontdek geavanceerde displayoplossingen met onze gesloten LED-trailer. Deze trailers zijn op maat gemaakt voor jouw evenementen en staan voor snelle inzet en superieure bescherming.

Maak gebruik van het gemak van een mobiele controlekamer die comfort voor operators en veiligheid voor apparatuur biedt.

Closed led screen trailer in use showing a Raptors game in the streets of Quebec Canada

Innovatie mobiele LED-schermen

Onze gesloten LED trailers zijn de top op het gebied van display-innovatie en zorgen voor een snelle installatie en de beste bescherming voor je schermen onderweg, in opslag of op exclusieve evenementen. Ze vormen een mobiel controlecentrum dat operators en apparatuur een speciale ruimte biedt.

De trailers zijn met precisie gebouwd en hebben een thermisch gegalvaniseerd chassis dat in eigen huis is ontworpen voor robuustheid en stabiliteit tegen windkrachten tot 7 Beaufort.

De uitschuifbare uithouders en lichtgewicht polyester behuizing dragen bij aan de stabiliteit, terwijl de telescopische mast aangepaste hoogteverstelling en een volledige rotatie van 360° biedt voor een optimale positionering van het scherm.

Naadloze werking en bescherming

Gebruiksgemak is gegarandeerd, met aangepaste schermstructuren die het monteren van tegels en het onderhoud van gegevenskaarten vereenvoudigen.

Deze trailers bieden plaats aan schermen tot 28 m² en kunnen verder worden aangepast met optionele rokken, regelkamers, generatoren en windmeters voor een naadloze werking.

Kies onze gesloten LED schermen voor efficiëntie en bescherming.

FEATuRES

Gesloten LED aanhangwagen

Standaard goedkeuringen

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

De mobiele scherminstallaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Speciale goedkeuring voor de elektrische apparatuur, waaronder het scherm, de generator of andere apparaten, kan op verzoek worden verkregen.

Maak je vrachtwagen op maat

Opties

Gesloten aanhangwagens

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“We kiezen al heel lang voor Creacar. Ze staan voor hoogwaardige bouw en goede betrouwbare relaties.”

Johan Ardmuir, Mediatec Solutions, Zweden

Mobile led screen truck built by Creacar Belgium for Mediatec Sweden

Je eigen Creacar LED-trailer?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je mobiele LED-scherm oppikken

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41