Halfopen/gesloten
Aanhangwagens met LED-scherm

Snelle en flexibele LED-schermen

Ervaar veelzijdigheid in displayoplossingen met onze halfopen en gesloten LED schermtrailers, perfect voor een snelle en flexibele schermopstelling in een groot bereik van 30-144 m².

Deze mobiele LED-schermen zijn de grootste ter wereld en breken jaar na jaar records.

De opleggers van Creacar passen zich aan je behoeften aan en bieden zowel open-air als veilige gesloten configuraties voor je mobiele schermen.

Semi open LED screen trailer with giant LED screen

Innovatie mobiele LED-schermen

Met onze opleggers kun je rekenen op een snelle inzet en het extra voordeel van een geïntegreerde controlekamer voor operators en cruciale apparatuur.
De opleggers zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid en hebben een gemetaliseerd, gespoten chassis, hydraulische steunen voor stabiliteit en een polyester carrosserie. De telescopische mast en vergrendelbare schermverstevigingsstructuur zorgen ervoor dat je opstelling bestand is tegen de uitdagingen van elk evenement.

Eigen ontwerp- en testregimes onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit, met een chassis dat bestand is tegen aanzienlijke windkrachten. Ons sequentiesysteem op de mast zorgt voor een soepele en veilige schermverhoging. Schermcomponenten sluiten naadloos aan, wat zowel installatie als onderhoud vereenvoudigt, met makkelijk bereikbare data kaarten.

Recordbrekende geavanceerde technologie

Met een indrukwekkend schermoppervlak tot 144 m² – een wereldrecord voor mobiele schermen – zijn deze opleggers ontworpen voor maatwerk en bieden ze serviceplatforms, stroomverdelingseenheden (PDU’s), generatoren, windmeters en regelkamers met airconditioning voor nog meer functionaliteit.

Kies voor onze record-brekende LED-opleggers voor ongeëvenaarde efficiëntie en flexibiliteit, om te voldoen aan de uiteenlopende eisen voor mobiele LED-schermen.

FEATuRES

LED-scherm truck

Standaard goedkeuringen

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

De mobiele scherminstallaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Speciale goedkeuring voor de elektrische apparatuur, waaronder het scherm, de generator of andere apparaten, kan op verzoek worden verkregen.

Maak je trailer op maat

Opties

Aanhangwagen met half open/gesloten LED-scherm

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“We kiezen al heel lang voor Creacar. Ze staan voor hoogwaardige bouw en goede betrouwbare relaties.”

Johan Ardmuir, Mediatec Solutions, Zweden

Mobile led screen truck built by Creacar Belgium for Mediatec Sweden

Je eigen Creacar LED-trailer?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je mobiele LED-scherm oppikken

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41