Open/gesloten LED-schermtruck

Flexibele en snelle mobiele schermconstructies

Ontdek de LED truck, een veelzijdige oplossing met zowel open als gesloten ontwerpen. Ontworpen voor snelle op- en afbouw van schermen met verbeterde bescherming voor gebruiksgemak bij diverse evenementen en een droge, warme controlekamer.

Mobile LED screen truck with screen unfolded

Innovatieve mobiele LED-functies

Onze LED truck biedt zowel open als gesloten truckvoordelen. Gemaakt voor snelle inzet en superieure bescherming tijdens transport en evenementen, met een controlekamer aan boord voor optimale werking.

Gebouwd op een basis van een door de klant geleverde truck, breiden we deze uit met ultramoderne componenten zoals stabiliserende steunen, een veerkrachtige polyester carrosserie en een telescopische mast voor dynamische schermpositionering. Het scherm, gemonteerd op een aanpasbare verstevigingsstructuur, zorgt ervoor dat je scherm veilig is en kan worden aangepast aan verschillende omgevingen.

Naadloze werking en integratie

Onze trucks zijn ontworpen met een scherp oog voor detail, waarbij een balans is gevonden tussen een lichtgewicht constructie en het vermogen om grote windkrachten te weerstaan.

Het geavanceerde systeem van de mast maakt een veilige en nauwkeurige schermverhoging mogelijk, met de extra veelzijdigheid van 360° rotatie. De schermstructuur wordt op maat gemaakt voor je specifieke tegels, zodat je elke keer verzekerd bent van een perfecte pasvorm en een veilige montage.

FEATuRES

Vrachtwagen met led-scherm

Standaard goedkeuringen

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

De mobiele scherminstallaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Speciale goedkeuring voor de elektrische apparatuur, waaronder het scherm, de generator of andere apparaten, kan op verzoek worden verkregen.

Maak je truck op maat

Opties

Open/gesloten LED-vrachtwagen

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“We kiezen al heel lang voor Creacar. Ze staan voor hoogwaardige bouw en goede betrouwbare relaties.”

Johan Ardmuir, Mediatec Solutions, Zweden

Mobile led screen truck built by Creacar Belgium for Mediatec Sweden

Je eigen Creacar LED-truck?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je mobiele LED-scherm oppikken

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41