Vast LED-scherm

LED constructies op maat

Dompel jezelf onder in de wereld van visuele ervaringen op maat met onze vaste LED-schermen, die een spectrum aan formaten bieden die zijn afgestemd op jouw ruimte.

Of hij nu staand, hangend of aan de muur wordt gemonteerd, elke configuratie biedt een schat aan positioneringsmogelijkheden.

Terwijl de basis vast zit, kunnen de schermen en de houder worden gedraaid voor perfect zicht en verschillende schermoriëntaties.

A fixed LED screen by CReacar at the ascot

Veelzijdige en nauwkeurige LED-installaties

Vaste schermen zijn verkrijgbaar in drie hoofdconfiguraties: staand, hangend of aan de muur.

Elk scherm is ontworpen om een reeks bewegingsopties te bieden, van vaste posities tot dynamische verticale beweging en rotatie langs één of meerdere assen.

Onze schermen worden ondersteund door hoogwaardige stalen buisconstructies, die de perfecte balans vormen tussen veerkracht en een strak ontwerp. Aangepaste bevestigingen zorgen ervoor dat je schermtegels niet alleen perfect passen, maar ook gemakkelijk toegankelijk zijn voor onderhoud en het ophalen van gegevenskaarten. Om je te beschermen tegen de elementen kunnen onze schermen aan de achterkant worden bekleed, met optionele waterdichte ventilatieopeningen of deuren, allemaal ondersteund door nauwkeurige windberekeningen voor een gegarandeerde stabiliteit.

Een technisch wonder

De masten voor vaste installaties variëren in vorm en afwerking en bieden plaats aan vierkante of ronde buizen voor schermen tot 30 m², terwijl grotere schermen profiteren van ronde of achthoekige opties.

Muurschermen krijgen op maat gemaakte bevestigingsstructuren, zodat ze op elk oppervlak veilig en stevig bevestigd kunnen worden.

Elk onderdeel is ontworpen met het oog op transport en is geoptimaliseerd voor standaard trailertransport, wat zorgt voor kosteneffectieve logistiek. Kies voor vaste LED-schermen als veelzijdigheid, duurzaamheid en kostenefficiëntie van het grootste belang zijn voor je beeldschermoplossingen.

FEATuRES

Vast LED-scherm

Standaard goedkeuringen

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

De mobiele scherminstallaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Speciale goedkeuring voor de elektrische apparatuur, waaronder het scherm, de generator of andere apparaten, kan op verzoek worden verkregen.

Jouw scherm op maat

Opties

Vast LED-scherm

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Ons bedrijf verrijken

“We kiezen al heel lang voor Creacar. Ze staan voor hoogwaardige bouw en goede betrouwbare relaties.”

Johan Ardmuir, Mediatec Solutions, Zweden

Mobile led screen truck built by Creacar Belgium for Mediatec Sweden

Je eigen Vaste LED-scherm?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Installatie van je LED-scherm

Als het werk bij ons klaar is, transporteren en installeren we het scherm bij jou op locatie. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41