Aanhangwagens met open LED-scherm

Compacte mobiele LED schermen

Verhoog je vloot met onze Open LED Schermtrailers, ontworpen om licht en wendbaar te zijn en je publiek een helder, onbelemmerd uitzicht te bieden.

Deze trailers zijn ideaal voor dynamische evenementen zoals paardenraces of veldritwedstrijden en zorgen ervoor dat wanneer het scherm omhoog staat, er slechts een minimale basis zichtbaar is. Het lichtere gewicht van de basis biedt meer ruimte voor grotere of zwaardere schermtegels.

An open LED screen trailer built by Creacar - used at the Nations cup Jumping

Naadloze visuele integratie voor evenementen

Voor evenementen waar het uitzicht belangrijk is, zijn onze Open LED Schermtrailers de optimale keuze. Met een onopvallende trailerbasis van 0,5 m hoog die zichtbaar is bij het opstellen, blijft het zicht van het publiek vrij.

Onze opleggers zijn gebouwd met de nadruk op duurzaamheid en gebruiksgemak, met een thermisch gegalvaniseerd chassis, uitschuifbare staanders voor stabiliteit en een telescopische mast die een naadloos schermoppervlak van 1 tot 4 delen mogelijk maakt. Een beschermende canvas hoes zorgt ervoor dat het scherm beschermd blijft tijdens transport.

Innovatieve techniek

Het op maat ontworpen chassis is ontworpen om zowel licht als stevig te zijn en windkracht tot 7 Beaufort te weerstaan. Met een mast die is afgestemd op de specifieke hoogtevereisten van het scherm en uitgerust met een soepel liftsysteem en een rotatiemogelijkheid van 360°, zijn onze trailers gebouwd voor zowel prestaties als gemak.

De schermstructuur is precies op maat gemaakt voor je schermtegels, wat zowel installatie als onderhoud vereenvoudigt, met eenvoudige toegang tot gegevenskaarten. Onze Open LED Schermtrailers kunnen schermen tot 33 m² dragen, afhankelijk van het gewicht van de tegels.

FEATuRES

Open LED aanhangwagen

Standaard goedkeuringen

Deze goedkeuring, gevalideerd door een Certificaat van Conformiteit (COC), is vereist voor een vergunning voor het wegverkeer.

De mobiele scherminstallaties op trailers, vrachtwagens en containers zijn gebouwd volgens de gezondheids- en veiligheidsnormen van de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Optionele goedkeuringen

Deze goedkeuring garandeert de stabiliteit van de constructie en de weerstand tegen de vereiste windkrachten. De goedkeuring omvat ook alle tekeningen en berekeningen. Om deze goedkeuring te krijgen, worden alle lassen en constructies geïnspecteerd door een Duitse TÜV-ingenieur. De goedkeuringsdocumenten worden geleverd door de TÜV.

In Duitsland wordt dit “Baubuch” genoemd. Dit goedkeuringsboekje is in Duitsland nodig als het voertuig op een openbare plaats wordt geparkeerd of gebruikt. Het Baubuch wordt geleverd door het Duitse” Bauordnungsambt”. Het boek bevat alle tekeningen, berekeningen en goedkeuringen afgestempeld door de TÜV. Dit boek maakt deel uit van het voertuig en wordt in bepaalde landen geïnspecteerd voordat het scherm op een evenement kan worden gebruikt. Het boek is 3 jaar geldig. Na die periode moet de goedkeuring worden vernieuwd, inclusief een nieuwe inspectie door de Duitse TÜV.

Speciale goedkeuring voor de elektrische apparatuur, waaronder het scherm, de generator of andere apparaten, kan op verzoek worden verkregen.

Maak je Trailer op maat

Opties

Open led aanhangwagens

Laten we samen iets buitengewoon creëren!

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41

Getuigenis

Uitmuntend

We kozen voor Jans Creacar omdat ze de absolute top zijn in wat ze doen. Voor dit project leverden ze een uitstekende service en productie van de hoogste kwaliteit..”

Max Verbruggen, HD Ledschine, Denderleeuw

2 open mobile LED screen trailers of HD Ledshine - manufactured by Creacar

Je eigen Creacar LED-trailer?

Fase 01

Beschrijf je wensen

Neem contact met ons op en vertel ons over je project, idee, uitdaging of wens. We zijn er om je visie tot leven te brengen.

Fase 02

Een offerte aanvragen

We werken samen met ons team om een oplossing op maat voor je te maken en je een persoonlijk aanbod te doen.

Fase 03

Volg het creatieproces

Nadat we de details van de offerte hebben bevestigd, beginnen we met het maken van je product. Wees gerust, we houden je bij elke stap op de hoogte van de voortgang.

Fase 04

Je mobiele LED-scherm oppikken

Als het werk klaar is, mag je het komen ophalen. We begeleiden je persoonlijk bij alle technische aspecten voor een soepele werking.

Fase 05

Levenslange service

We zijn er om je te helpen met alle technische problemen die zich voordoen terwijl ons product in gebruik is. Reken op ons voor voortdurende ondersteuning en oplossingen.

Neem nu contact op en zet je ideeën om in werkelijkheid

(+32) 89 41 10 41